OOBU tarjoaa Turun ydinkeskustan upeimmat kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat. Saaristoravintolan elegantit tilat ovat luovat upeat puitteet kokouksien sekä myös yksityisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiloja on kolme kappaletta, joiden koot vaihtelevat 12-50 henkilöön. Tätä isompiin tapahtumiin on mahdollista varata vaikka ravintola, jolloin asiakasmääräksi saadaan 140.

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN UNOHTUMATON TILAISUUS!

Saaristoravintola

Juhla- ja kokoustiloja moneen käyttöön

Ravintola OOBU tarjoaa raikkaita saaristolaisruokia keskellä Turkua perinteikkäässä Bassin talossa. Upea kivitalo valmistui vuonna 1884 Aurajoen rannalle, keskustan sydämeen. Hulppeissa saleissa sinua palvelee huippuosaajien tiimi, ja näkymät Aurajoen rantaan ovat taatusti kaupungin kauneimmat.

Ravintola Oobun tilat tarjoavat puitteet upeille yksityistilaisuuksille kuten juhlille ja kokouksille.

Historiallisen rakennuksen yläkerran LYHTY-tila soveltuu noin 50 hengelle, ja Aurajoen parhaiden näkymien aitiopaikan tarjoava KOMPASSI noin 28 hengelle.

Kabinetti KAJUUTTA on varattavissa vaikkapa pienempiin perhejuhliin tai liikelounaalle, mahdollistaen 12 hengen kokoontumisen saman pöydän äärelle.

Oobun keittiön huippuammattilaisten valmistamat saaristoherkut viimeistelevät ikimuistoisen elämyksen. Perinteisiä ja rehellisiä makuja tarjoillaan niin kalojen, lihojen ja kasvisten muodossa. Oobun kolme klassikkoa savulohikeitto, toast skagen ja savulohisalaatti tuovat taatusti veden jokaisen vieraan kielelle.

Järjestä unohtumattoman tilaisuutesi meillä!

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

LYHTY

25-50 HENKILÖÄ

Historiallisen rakennuksen yläkerran tilat soveltuvat noin 50 hengelle ja käytössäsi on myös ainutlaatuinen kattoterassi.

Kulkeminen yläkertaan on esteetöntä, koska katutasosta pääsee suoraan hissillä.

Aurajoen rantaan on helppo löytää!

Läntinen Rantakatu 9
20100 Turku

020 128 0900 info@oobu.fi

AUKIOLOAJAT

Ma
SULJETTU
Ti
11-22
Ke
11-22
To
11-22
Pe
11-23
La
12-23
Su
SULJETTU
TEE VARAUS