LAURI KAIVOLUOTO – GASTRONOMINEN ELÄMYSMATKA OOBU:SSA

Lauri Kaivoluoto on palkittu kokki, yrittäjä ja ruokavaikuttaja, joka tunnetaan intohimostaan vastuulliseen gastronomiaan ja elämykselliseen ruokakulttuuriin. Hän on Ravintola Backaksen perustaja ja keulahahmo Vantaalla sekä Kuninkaan Erä -elämysmatkailuyrityksen vetäjä.

LAURI KAIVOLUOTO

Lauri Kaivoluoto – Vieraileva kokki, herrasmies, sometähti ja ruokakulttuurin uudistaja

Lauri Kaivoluoto on palkittu kokki, yrittäjä ja ruokavaikuttaja, joka tunnetaan intohimostaan vastuulliseen gastronomiaan ja elämykselliseen ruokakulttuuriin.

Hän on Ravintola Backaksen perustaja ja keulahahmo Vantaalla sekä Kuninkaan Erä -elämysmatkailuyrityksen vetäjä

Tammikuussa 2025 Lauri palkittiin arvostetussa PRO-gaalassa lehdistöraadin tunnustuspalkinnolla ja hänet äänestettiin gaalan historiassa suurimmalla äänimäärällä – peräti 2000 kannatusäänellä.

Hänet tunnistetaan uuden sukupolven ravintola-ammattilaisena, joka tuo tuoretta näkemystä ja energiaa alalle.

KEITTIÖFILOSOFIA

Laurin keittiöfilosofia pohjautuu läpinäkyvyyteen ja raaka-aineiden alkuperän tuntemiseen – hän voi kertoa asiakkaalle jopa tarjoillun sienen tarkan kasvupaikan.

Kuninkaan Erä -yrityksensä kautta hän järjestää elämysmatkoja Lappiin ja Norjaan, missä hän vie asiakkaitaan jopa kuningasrapusafareille Jäämerelle.

Näillä matkoilla pyydetyt herkut päätyvät suoraan Backaksen ja nyt OOBU:n pöytiin – ainutlaatuisella tavalla "metsästä lautaselle".

Sosiaalinen media

Kaivoluoto on myös tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja, jolla on yli 140 000 seuraajaa TikTokissa ja yli 50 000 Instagramissa.

Hänen kokkausvideonsa, ruokavinkkinsä ja reseptinsä ovat keränneet miljoonia katselukertoja. Hänen letkeä ja aito tyylinsä on tehnyt hänestä yhden Suomen suosituimmista ruoka-alan sometähdistä.

TikTok-suosiossa oleva vantaalainen "Kartanonherra" Lauri Kaivoluoto saapuu vieraaksemme Ravintola OOBU:un.

Tulevan vierailunsa aikana Lauri tuo mukanaan intohimon, tarinat ja taidot, jotka tekevät jokaisesta annoksesta elämyksen.

VARAUKSET JA MENU

Tarjolla on huikea ilta kera upeiden viinien ja makuelämysten. Kuuden ruokalajin kokonaisuus viinipaketin kera maksaa 155 euroa.

Menu julkaistaan 31.8.2025

Chaîne des Rôtisseurs jäsenille 10%:n alennus menun hinnasta.

Varaa paikkasi heti, tarjolla on kolme kattausta:

Perjantaina 31.10. klo 18:30
Lauantaina 1.11. klo 15:00
Lauantaina 1.11. klo 19:00

Älä missaa tätä ainutlaatuista gastronomista elämystä – paikat täyttyvät nopeasti!

TEE VARAUS

Aurajoen rantaan on helppo löytää!

Läntinen Rantakatu 9
20100 Turku

020 128 0900 info@oobu.fi

AUKIOLOAJAT

Ma
SULJETTU
Ti
11-22
Ke
11-22
To
11-22
Pe
11-23
La
12-23
Su
SULJETTU
TEE VARAUS